Tuku-kokoontuminen

Sumiaisten seurakuntakoti

Klo 13.30 Lähimmäispalvelun vapaaehtoisten kokoontuminen Kotipesässä

Klo 13.30 Lähimmäispalvelun vapaaehtoisten kokoontuminen Kotipesässä. Tuku eli tunti kuukaudessa lähimmäiselle. Järjestettyä ja luonnollisten ihmissuhteiden kautta muodostunutta lähimmäispalvelua sekä Virikehetkien järjestämistä Sumiaiskodissa. Tervetuloa mukaan yhdessä toimimaan!

Sumiaisten kappeliseurakunta, Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Kristittyjen ykseyden rukousviikon ekumeeninen tapahtuma

Kristittyjen ykseyden rukousviikon tapahtuma

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.