Lähetyksen nuotioilta

Lähetyksen nuotioilta Mämmen kesäkirkko

Lähetyksen nuotioilta

To 5.7. klo 18 Lähetyksen nuotioilta Kesäkirkolla. Myynnissä makkaraa ja mehua lähetyksen hyväksi. Kahvitarjoilu. Mukana voi tuoda arpajaisvoittoja lähetyksen tuleviin arpajaisiin.

Äänekosken seurakunta

Diakonia-lähetyspiiri

Diakonia-lähetyspiiri kokoontuu kodeissa joka toinen torstai -yhdessäoloa ja asiaa maan ja taivaan väliltä

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.