Naisten Aamiainen

Muu tila

NAISTEN AAMIAINEN Lauantaina 5.5. Klo 10-12 Ääneseudun Kuntokeskuksella (Rautatienkatu 52, Äänekoski)

Aamu alkaa Gospeljumpalla. Jumppa sopii kaikentasoisille liikkujille.Pukeudu sisäliikuntaan sopivaan asuun.
Jumpan jälkeen kuntokeskuksen tarjoama maittava aamiainen

Huom! Ke 2.5 klo 16 mennessä sitova ilmoittautuminen aamiaiselle ja tiedot erityisruokavalioista Suvi Löytynojalle
tekstiviestillä 045-1393485 tai sähköpostilla suvi.loytynoja@evl.fi
Aamiaisella paikkoja rajoitetusti: 40 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan

Äänekosken seurakunta

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.