Usko tai älä- ryhmä

Suolahden kirkko

usko tai älä

Suolahden kirkon nuorisotiloissa alkaa 8.3.2018 USKO TAI ÄLÄ- ryhmä. Tule pohtimaan mistä uskossa on kysymys. Saat etsiä ja löytää, epäillä ja uskoa. Ryhmän vetäjinä Soile ja Heikki Tourunen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Kappalainen Marika Närhi 0503577813. Ilm. 25.2. mennessä.

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.