Sata tapaa elää elämää

Sumiaisten kirkko

Ruuhkavuositapahtuma

Pappi Pekka Puukko ja hiippakuntasihteeri Mirca Kukkasniemi. Mitkä asiat askarruttavat tällä hetkellä perheissä ja lasten kasvatuksessa? Musiikki: Tuuli Piltonen, laulu ja Anna Roimela, säestys.

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.