Konginkankaan kirkko

klo 17 messu

klo 17 messu kirkossa. Vuojus, Aho, diakonian tukiryhmä. Kolehti oppilaitos- ja nuorisotyöhön eri järjestöille.

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Muistiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Haluatko tavata muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä?
Lisätietoja pohjoisen Keski-Suomen ryhmistä saat Enni Leppäseltä, p. 044 761 4925/ enni.leppanen@ksmuisti.fi