Lähetyksen nuotioilta

Lehmosilla, Järvenpääntie 165

Lähetyksen nuotioilta Ritva ja Hannu Lehmosella, Järvenpääntie 165. Illassa mukana Ukrainan lähettimme Liedenpohjat. Musiikissa Päiviö Turtiainen ja Roseniuksen pojat.

Liedenpohjat tuovat terveisiä Ukrainan juutalaistyöstä, jossa he toimivat lähetysjärjestö Kylväjän lähetteinä. Illassa on myytävänä makkaraa ja mehua lähetyksen hyväksi ja kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan!

Äänekosken seurakunta

Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.