ÄKSässä ilmestyvät kirkolliset ajalta 6.-20.6.2019 >>>

Seurakunnassa tapahtuu

Suolahden kirkossa kesäsunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen kesäkahvila ja kirkkomuseo avoinna.

Toimintaa Äänekoskella

Kirkon Olkkari avoinna kesällä kesäkuussa maanantaisin 17.6. saakka. Heinäkuun suljettu. Elokuussa avoinna kaikki maanantait.

Ti 18.6. klo 18 Nuotioilta Lehmosilla (Järvenpääntie 165, Äänekoski). Vieraana Kenian lähetti Marja Ochieng.

Ke 19.6. klo 13 Viikkomessu Kuhnamon seniorikeskuksessa, Timo Kuutti, Aho.

Toimintaa Konginkankaalla

Tiistaisin klo 8-10 Aamupuuro srk-kodilla.

Toimintaa Suolahdessa

Kesäaikaan 4.7. saakka Suolahden toimisto avoinna ja diakoniapäivystys ti-to klo 10-12.

Toimintaa Sumiaisissa

Pe 21.6. klo 17 Juhannusjuhlat Sumiaisten kirkolla. Kahvit, klo 18 seurat srk-kodilla, klo 19 HPE kirkossa ja makkaranpaisto klo 20. Roseniuksen pojat.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kastetut: Iina Maria Vainio, Niilo Juhani Kolehmainen

Kuolleet: Yrjö Kautto 92 v., Lauri Johannes Hyppönen 88 v., Martta Marjatta Dahlman 83 v., Aili Kaarina Ylitalo 82 v., Laila Irmeli Kinnunen-Leväkkö 81 v., Aino Kyllikki Mäkeläinen 81 v., Helvi Marjatta Niinisalo 78 v, Sirkka-Leena Hellikki Hänninen 75 v., Jukka Veli-Pentti Kokkonen 73 v., Heikki Matti Nuutinen 69 v., Hille Inkeri Andersson 66 v., Reino Tapio Nylander 64 v.,