Rippikoulut 2020

 

Äänekosken seurakunta järjestää vuonna 2020 yhdeksän ryhmämuotoista rippikoulua; Iltaripari, Päiväripari, Laaja 1-5, Pilistvere sekä Keimiö. Rippikoulu alkaa marraskuussa ja kestää vähintään puoli vuotta. Rippikouluun sisältyy seurakuntajakson tapaamisia, tehtäviä, seurakuntaan tutustumista sekä lähijakso.  Rippikoulu huipentuu konfirmaatiojuhlaan 

 

Iltaripari kokoontuu iltaisin ja viikonloppuisiin marras-toukokuun aikana. Päiväriparin lähijakso pidetään Suolahden kirkolla kesäkuun alussa. Laajaniemessä on ensi kesänä viiden leirimuotoisen riparin lähijakso. Pilistveren riparin lähijakso pidetään Keski-Virossa Pilistveressä ja Keimiö riparin lähijakso on lapissa Keimiön ja Pallaksen maisemissa.

 

 

Ilmoittautuminen rippikouluihin oli 16.9 klo 18 – 20.9. klo 18. Ilmoittautuneille on lähtenyt sähköpostitse tieto omasta rippikouluryhmästä sekä ensimmäisestä kokoontumisesta. Sähkopostissa on myös linkki Rippikoululaisen osallistujakorttiin, jonka täyttämällä vahvistat rippikoulu paikkasi vastaanottamisen. Lisää tietoa oman ryhmäsi ohjaajista sekä tulevista tapaamisista tulee sähköpostitse loka-marraskuun vaihteessa.

 

Tietoa tulevien tilaisuuksien ja tapaamisten ajankohdista löydät myös täältä nettisivuilta. Riparit2020 Kalenteri.

 

 

Muutamassa ryhmässä on vielä tilaa jälki-ilmoittauneille. Täytä ilmoittautumislomake ja odota että sinuun ollaan yhteyksissä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

 

 

Mikäli kaipaat lisätietoa rippikouluun liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä rippikoulutyön työalasihteeriin Henna Viinikaiseen tai rippikoulutyön pastoriin Juho Hintikkaan.

 

Rippikoulutyön sähköpostiosoite: nuoret.aanekoski@evl.fi 

Riparit2020mainos