Juhannusjuhla

Juhannusjuhla Sumiaisten seurakuntakoti

Klo 17 Juhannusjuhla Sumiaisten kirkolla. Klo 17 kahvit, klo 18 seurat, klo 19 ehtoollinen kirkossa. Tilaisuuden loputtua makkaraa ja mehua Viron lapsi ja nuorisotyön hyväksi.

Äänekosken seurakunta

Sumiaisten seurakuntakoti

Muu tilaisuus (Aamupuuro)

Aamupuuro srk-kodissa

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Aamupuuro

Pistäydy ilmaisella aamupalalla seurakuntatalossa! Tarjolla puuroa, kahvikupillinen ja muuta särvintä. Jos haluat, voit aamiaisesta antaa vapaaehtoisen lahjoituksen lippaaseen Yhteisvastuukeräykselle.