Äänekosken seurakunta

Vellamontie 1a,  44120 Äänekoski
Avoinna ma ja ke-pe klo 9-12.  Huom. 13.1. alkaen kirkkoherranvirasto suljettu tiistaisin.
Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Soita tai laita sähköpostia!

p. 050 435 4751

sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Toimistosihteeri Riitta Vasko p. 050 435 4751

Hauta-asiat

Vellamontie 1a, 44120 Äänekoski
Avoinna arkipäivinä maanantaisin ja  ke - pe klo 9-12. Huom. 13.1. alkaen suljettu tiistaisin.
Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Soita tai laita sähköpostia!

Toimistosihteeri Irene Sipiläinen p. 050 438 7326
sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Virkatodistusten ja sukuselvitysten toimittamisessa on viivettä. Syynä tähän on virkatodistusten käsittelyyn liittyvä muutosvaihe jäsenrekisteripalveluiden siirtyessä vuoden 2020 kuluessa vaiheittain kokonaan Lapuan hiippakunnan alueelliseen keskusrekisteriin.

Ruuhkan helpottamiseksi kirkkoherranvirasto on suljettu tiistaisin toistaiseksi. Myös kirkkoherranviraston puhelinnumero on tiistaisin suljettu.

Aluekeskusrekisterin palveluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsentietoja ja palvelee seuraavissa asioissa:

Kirkkoon liittyminen

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Sukututkimustilaukset

Avioliiton esteiden tutkinnat (kuulutukset)

Kasteasiat

Hautausasiat