TuuminRetket: Teatteri ja ostoskeskusretki (PeterPan ja Seppä) 21.4.

Jyväskylän kaupunginteatteri

Ilmoittaudu tästä

Nuorten ja muidenkin retki katsomaan Peter Pan musikaalia ja pistäytymään ostoskeskus Sepässä. Retken hinta on 25€ joka maksetaan sähköpostissa lähetettävän linkin kautta.

Nuoret ovat useasti retkeilleet Tuumin-retkiä. Tuumin-retkillä on aina joku kauppakeskus tms kohde ja lisäksi jotain muuta.

Tällä kertaa olisi tarkoitus käydä kauppakeskus Sepässä tutustumassa seurakunnan tiloihin kauppakeskuksessa.

Toinen kohde on klo 19 alkava PeterPan musikaali Jyväskylän Kaupunginteatterissa. (lippuja on varattu 45 kpl, joka myös on retkeläisten maksimimäärä)

Retken aikataulu tarkentuu lähempänä retkeä, kunhan Seppään tutustuminen varmistuu ja lähtöpaikat selviävät.

"Lähde mukaan monipolvisen värikkääseen maailmaan, jossa Peter Panin lisäksi seikkailevat Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko, Mikä-Mikä-maan kadonneet pojat, merenneidot, intiaanit ja merirosvot päällikkönään itseoikeutetusti Kapteeni Koukku – niin ja tietysti krokotiili!

Peter Panin tarina on ylistys meissä kaikissa elävän lapsen rajattomalle luovuudelle ja kasvun mahdollisuudelle. Se
 kertoo myös aikuiseksi kasvun kipeydestä, joka kulminoituu Peterin Panin hahmoon. Hänen rinnalleen toiseksi päähenkilöksi nousee naiseuteen valmistautuva Leena, joka Peter Panin vinksahtaneesta, vähän anarkistisesta peilistä hakee heijastuspintaa perinteisiin naisena olemisen malleihin.

J.M. Barrien klassikkoromaaniin perustuva Ritva Holmbergin käsikirjoitus, Jukka Linkolan säveltämä ja kapellimestari Lasse Hirven sovittama musiikki ja Jukka Virtasen laulujen sanat vievät sinut Hanna Kirjavaisen ohjaamana ja Kira Riikosen koreografian myötä loputtoman leikin ja roolipelien maailmaan."

Tietoa musikaalista

Äänekosken seurakunta