Äänekosken seurakunnan kuorot

Kuorot esiintyvät jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoa kuorojen johtajilta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan laulamaan!

Äänekosken kirkkokuoro ry

harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-19 Äänekosken srk-keskuksen salissa. Kuoroa johtaa Markku Aho.

Suolahden kirkkokuoro ry

harjoittelee torstaisin klo 18-19.30 Suolahden srk-talossa. Kuoroa johtaa Kaija Niskala.

Sumiaisten kirkkokuoro

harjoittelee keskiviikkoisin klo 16-17.30 Sumiaisten srk-kodissa. Kuoroa johtaa Vivi-Ann Janhonen.

Konginkankaan gospelryhmä

harjoittelee torstaisin klo 17.30-18.45 Konginkankaan srk-kodissa. Mukana myös soittajia. Ryhmää johtaa Vivi-Ann Janhonen.

Suolahden gospelryhmä

harjoittelee erikseen sovittuina aikoina Suolahden srk-talossa. Ryhmää johtaa Kaija Niskala.

Kömin Kööri

harjoittelee torstaisin klo 14.45-16 Konginkankaan srk-kodissa.  Kuoroa johtaa Vivi-Ann Janhonen.

Erräät

harjoittelee torstaisin klo 15-16 Suolahden srk-talossa. Kuoroa johtaa Päiviö Turtiainen, puh. 0400-857005.

Roseniuksen pojat

harjoittelee kodeissa viikoittain, vuorotellen Äänekoskella ja Suolahdessa. Kuoroa johtaa Päiviö Turtiainen, puh. 0400-857005.