Konginkankaan kappeliseurakunta

Konginkankaan kappeliseurakunta jatkaa vanhan, itsenäisen seurakunnan toimintaa osana Äänekosken seurakuntaa. Kappeliseurakunnassa järjestetään toimintaa kaikenikäisille ja tämän sivun tapahtumia klikkaamalla pääset tutustumaan kerhoihin, kuoroihin, jumalanpalveluksiin, neulekahvilaan jne.

Konginkankaan kirkossa vietetään joka sunnuntai  jumalanpalvelusta klo 13 ja kuukauden toisena sunnuntaina klo 17.

AJANKOHTAISTA KONGINKANKAAN KAPPELISSA:

Aamupuuroa ja ihmisten seuraa tiistaisin kello 8-10!

Kirkkokahvit Tapulissa kesäsunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen.

Konginkankaan kirkko on jälleen tiekirkkona eli avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-16. Tapulikahviosta saa kahvia, teetä, mehua ja keksejä. Poikkea kotikirkkoon!

Konginkangaspäivien aikaan olemme torilla tavattavissa lauantaina 1.7. ja sunnuntaina 2.7. klo 13. on kaikkien entisten rippikoululaisten ja Konginkankaan kirkossa konfirmoitujen jumalanpalvelus. Tule rippikoulumuistojen äärelle yhdessä toisten kanssa.

Kesäillan lauluhetkiä on seuraavasti:

21.6. Savuaitalla klo 18.

19.7. Liimattalan Kotimäellä klo 18. (Opastus ja liikenteenohjaus Liimattalan ent. koulun pihasta)

11.8. Laajaniemen leirikeskuksen saunalla klo 18, mahdollisuus saunomiseen.

20.8. klo 13. Koko perheen Luontokirkko Höyhenniemessä (Höyhenniementie 810). Suositellaan kimppakyytejä - lähtö kirkon parkkipaikalta 12.30.

MUUTA MUISTETTAVAA:

Juhlavuoden aikana suunniteltiin kirkkolapanen ja kirkkosukka. Niitä voi kutoa itselleen tai lahjoittaa seurakunnalle edelleen myytäväksi. Ohjeet saa seurakunnan työntekijöiltä.

Juhlavuoden postimerkki on myynnissä seurakuntakodilla. Hinta 1,20/merkki.

Kirkon kortteja ja suruadresseja on myös myynnissä seurakuntakodilla.

Ota yhteyttä!

Pappi Katri Vuojus paikalla torstaisin klo 10-12 seurakuntakodin toimistosiivessä. P. 050-467 7915

Diakonin Jaana Muurikaisen vastaanotto tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 seurakuntakodin toimistosiivessä. P. 050-400 6745

Kappelineuvoston puheenjohtaja on Mervi Oksanen p. 040-592 0113

Musiikkiasioissa voit olla yhteydessä kanttoriin Vivi-Ann Janhoseen p. 050-535 0065

Nuorisotyön/lapsityön asioita hoitaa vs.nuorisotyönohjaaja Tuulimaria Saarinen p. 045-6575508

Seurakuntakodin emäntä Anneli Hyttinen p. 045-657 7281.