Konginkankaan kappeliseurakunta

Konginkankaan kappeliseurakunta jatkaa vanhan, itsenäisen seurakunnan toimintaa osana Äänekosken seurakuntaa. Kappeliseurakunnassa järjestetään toimintaa kaikenikäisille ja tämän sivun tapahtumia klikkaamalla pääset tutustumaan kerhoihin, kuoroihin, jumalanpalveluksiin, neulekahvilaan jne.

Konginkankaan kirkossa vietetään joka sunnuntai  jumalanpalvelusta klo 13 ja kuukauden toisena sunnuntaina klo 17.

AJANKOHTAISTA KONGINKANKAAN KAPPELISSA:

Aamupuuroa ja ihmisten seuraa tiistaisin kello 8-10!

7.5. klo 18. on SUURI VIRSILAULUILTA KIRKOSSA - tervetuloa laulamaan yhdessä ja kuulemaan rakkaita ja raikkaita virsiä!

11.5. klo 10 alkaen on Kevään palvelupäivä. Aloitamme perinteiseen tapaan toukosiunauksella Jokelan pellolla ja sen jälkeen siirrymme seurakuntakodille keväisiin tunnelmiin.

10.6. klo 11. Avoimet kylät - tapahtumaan liittyvä musiikkihetki kirkossa - Kiitos kotiseudusta ja 100-vuotiaasta Suomesta.

Järjestöt & yksityiset ihmiset! Tervetuloa keittämään tapulin kirkkokahveja kesäsunnuntaisin - lista kiertää kevään tapahtumissa ja Katrille ja Jaanalle voi ilmoittautua!

MUUTA MUISTETTAVAA:

Juhlavuoden aikana suunniteltiin kirkkolapanen ja kirkkosukka. Niitä voi kutoa itselleen tai lahjoittaa seurakunnalle edelleen myytäväksi. Ohjeet saa seurakunnan työntekijöiltä.

Juhlavuoden postimerkki on myynnissä seurakuntakodilla. Hinta 1,20/merkki.

Kirkon kortteja ja suruadresseja on myös myynnissä seurakuntakodilla.

Ota yhteyttä!

Pappi Katri Vuojus paikalla torstaisin klo 10-12 seurakuntakodin toimistosiivessä. P. 050-467 7915

Diakonin Jaana Muurikaisen vastaanotto tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 seurakuntakodin toimistosiivessä. P. 050-400 6745

Kappelineuvoston puheenjohtaja on Mervi Oksanen p. 040-592 0113

Musiikkiasioissa voit olla yhteydessä kanttoriin Vivi-Ann Janhoseen p. 050-535 0065

Nuorisotyön/lapsityön asioita hoitaa vs.nuorisotyönohjaaja Tuulimaria Saarinen p. 045-6575508

Seurakuntakodin emäntä Anneli Hyttinen p. 045-657 7281.