Äänekosken seurakunnalla on yhdessä Lapuan hiippakunnan kanssa projekti Äänekosken biotehtaan työmaan väen tukemista varten. Äänekosken seurakunta ja seurakuntalaiset osoittavat jokaiselle kristitylle kuuluvaa vieraanvaraisuutta yli 2000 ihmiselle, jotka tulevat toisilta paikkakunnilta ja eri maista rakentamaan biotuotetehdasta.

Tämä sivu on tarkoitettu heidän tukemiseensa ja tiedottamiseensa. Tehtaan rakentajat voivat ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään tämän sivun kautta.

Hei,

Olen Luterilaisen kirkon tehdaspappi Lauri ”Late” Pietikäinen. Haluan kohdata ihmisiä, jakaa ajatuksia elämästä, sen iloja ja suruja. Minua saa ottaa hihasta ja ottaa yhteyttä missä tahansa mieltä askarruttavassa asiassa. Ihan kaikesta taivaan ja maan väliltä.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 040 576 0910 tai lähetä sähköpostia lauri.pietikainen@evl.fi

Hello,

my name is Lauri ”Late” Pietikäinen and I am the factory Lutheran pastor. If you have a need to talk about some problem or whatever thoughts between heaven and earth you may have in mind, every day matter, joy or sorrow, I would be glad to share them with you. Just contact me under the phone number 040 576 0910 or send an e-mail to lauri.pietikainen@evl.fi

Вас приветствует

пастор лютеранской церкви при заводе Лаури Пиетикяйнен, попросту Латэ.

Я готов знакомиться с людьми, обмениваясь мнениями о жизни, ее радостях и горестях. Ко мне можно обращаться в любом месте по любым жизненно-важным вопросам, которые вас беспокоят, на любые темы между небом и землей.

Звоните по телефону 040 576 0910 или пишите на электронную почту  lauri.pietikainen@evl.fi

• Järjestämme toivomuksenne mukaan hartauksia.

Biotuotetehdas >>

Bioproduct mill >>