Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet ja mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös kirkon keskusteluapu (palveleva puhelin, - chat, -netti ja -kirje ) sekä perheasiain neuvottelukeskus, sairaalapapit ja kehitysvammatyön pappi on käytettävissäsi.

Nuoret voivat ottaa mieltä painavissa asioissa yhteyttä myös seurakunnan nuorisotyönohjaajiin.

Akuutissa kriisissä voit ottaa yhteyttä myös Kriisikeskus Mobileen, joka päivystää 24/7.

Pappien ja diakonien päivystysajat löydät tästä.

Sururyhmä omaisensa menettäneille.

Perheasiain neuvottelukeskuksen vastaanotto ajan varanneille Äänekoskella tiistaisin

• Vellamonkatu 1a. Ajanvaraus ti, ke ja pe klo 12-14.30, p. (014) 334 7800.

Esirukouspyynnöt

Vaikeassa elämäntilanteessa voit pyytää esirukousta seurakunnalta. Haluamme kantaa rukouksin jumalanpalveluksessa sinun asiasi Jumalan kasvojen eteen. Kerro omin sanoin asia, johon haluat rukousapua.

Esirukouspyynnön voit jättää tästä.